ΠΡΟΣΒΑΣΗ

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Ιδανική τοποθεσία για τους επισκέπτες μας!

Το ξενοδοχείο OLYMPION βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία και είναι εύκολα προσβάσιμο με Μ.Μ.Μ., αυτοκίνητο ή ταξί. Το OLYMPION βρίσκεται στην οδό Λορέντζου Μαβίλη, αριθμός 10, που είναι κάθετη στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στις Αχαρνές. Βρίσκεται 400 μέτρα από τη Στάση Προαστιακού Σιδηρόδρομου “Κάτω Αχαρναί”. Επίσης, είναι μόλις 1,1 χιλιόμετρα από την έξοδο Νο7 της Αττικής οδού -έξοδος Λεωφόρου Δημοκρατίας, με κατεύθυνση προς Αγίους Αναργύρους.

Με τα Μ.Μ.Μ.

Για να φτάσετε στο ξενοδοχείο OLYMPION με τα Μ.Μ.Μ. πρεπει να χρησιμοποιησετε το προαστιακο σιδηροδρομο προς το σταθμο“Κάτω Αχαρναί”,για να δειτε το χαρτη και τα δρομολογια πατήστε εδώ . Από το σταθμό “Κάτω Αχαρναί”, κατευθυνθείτε βόρεια στην Κωνσταντινουπόλεως και στρίψτε αριστερά στη Λορέντζου Μαβίλη. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα δεξιά σας. Η διαδρομή είναι λιγότερο από 5 λεπτά με τα ποδια . Μπορείτε να δείτε το χάρτη εδώ.

Επιβιβαστείτε στη γραμμή Μ2 κατεύθυνση προς Ανθούπολη και αποβιβαστείτε στο σταθμό Λαρίσης, με το ίδιο εισιτήριο επιβιβαστείτε στον προαστιακό σιδηρόδρομο και αποβιβαστείτε στον σταθμό “Κάτω Αχαρναί” Από το σταθμό “Κάτω Αχαρναί”, κατευθυνθείτε βόρεια στην Κωνσταντινουπόλεως και στρίψτε αριστερά στη Λορέντζου Μαβίλη. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα δεξιά σας.Η διαδρομή είναι λιγότερο από 5 λεπτά με τα ποδια . Μπορείτε να δείτε το χάρτη εδώ.

Η διαδρομή από τον Πειραιά στο ξενοδοχείο είναι περίπου 25 λεπτά. Θα πάρετε τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο και θα αποβιβαστείτε στη στάση «Κάτω Αχαρναί». , Από το σταθμό “Κάτω Αχαρναί”, κατευθυνθείτε βόρεια στην Κωνσταντινουπόλεως και στρίψτε αριστερά στη Λορέντζου Μαβίλη. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα δεξιά σας. Η διαδρομή είναι λιγότερο από 5 λεπτά με τα ποδια . Μπορείτε να δείτε το χάρτη εδώ.

Η διαδρομή από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο είναι περίπου 35 λεπτά. Θα επιβιβαστείτε στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Αεροδρόμιο-Αθήνα- Πειραιάς και θα αποβιβαστείτε στη στάση “Κάτω Αχαρναί”. Το χρονοδιάγραμμα των τρένων είναι εδω Από το σταθμό “Κάτω Αχαρναί”, κατευθυνθείτε βόρεια στην Κωνσταντινουπόλεως και στρίψτε αριστερά στη Λορέντζου Μαβίλη. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα δεξιά σας.κατευθυνθείτε βόρεια στην Κωνσταντινουπόλεως και στρίψτε αριστερά στη Λορέντζου Μαβίλη. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα δεξιά σας.Η διαδρομή είναι λιγότερο από 5 λεπτά με τα ποδια . Μπορείτε να δείτε το χάρτη εδώ.

Με Ταξί

Από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο η διαδρομή είναι περίπου 35 λεπτά. Από το τμήμα κρατήσεων, μπορούμε να σας κανονίσουμε τη μετακίνηση από/προς το αεροδρόμιο με προνομιακές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.
Συντεταγμένες GPS:
● 38 ° 03’25.8 “N 23 ° 43’55.7” E
● 38.057155, 23.732147

Από το Λιμάνι του Πειραιά στο ξενοδοχείο η διαδρομή είναι περίπου 25 λεπτά. Από το τμήμα κρατήσεων, μπορούμε να σας κανονίσουμε τη μετακίνηση από/προς το αεροδρόμιο με προνομιακές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.
Συντεταγμένες GPS:
● 38 ° 03’25.8 “N 23 ° 43’55.7” E
● 38.057155, 23.732147

Από την πλατεία Συντάγματος στο ξενοδοχείο η διαδρομή είναι περίπου 20 λεπτά.Το OLYMPION βρίσκεται στην οδό Λορέντζο Μαβίλη, αριθμός 10, που είναι κάθετη στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στις Αχαρνές.
Συντεταγμένες GPS:
● 38 ° 03’25.8 “N 23 ° 43’55.7” E
● 38.057155, 23.732147 Από το τμήμα κρατήσεων, μπορούμε να σας κανονίσουμε τη μετακίνηση από/προς το αεροδρόμιο με προνομιακές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Με Αυτοκίνητο

Το OLYMPION βρίσκεται στην οδό Λορέντζο Μαβίλη, αριθμός 10, που είναι κάθετη στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στις Αχαρνές.
Είναι μόλις 1,1 χιλιόμετρα από την έξοδο Νο7 της Αττικής οδού -έξοδος Λεωφόρου Δημοκρατίας, με κατεύθυνση προς Αγίους Αναργύρους.
Συντεταγμένες GPS:
● 38 ° 03’25.8 “N 23 ° 43’55.7” E
● 38.057155, 23.732147

Σας περιμένουμε στο ξενοδοχείο OLYMPION

Έχοντας ως γνώμονα την εγκάρδια ελληνική φιλοξενία, προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να ικανοποιούμε τις ανάγκες και απαιτήσεις όλων των επισκεπτών μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας φιλοξενήσουμε στους χώρους μας.